Partners voor succesvolle marketing

EMC werkt samen met bedrijven die in staat zijn de uitkomsten van uw onderzoek om te zetten in geslaagde marketingcampagnes. Door de jarenlange samenwerking begrijpen zij uw wensen en houden ze rekening met uw (financiële) mogelijkheden. Samen zetten we inzicht om in meetbare en succesvolle acties.

whooz

Whooz ondersteunt uw direct mailing-campagne door look-alikes van uw huidige bezoekers te benaderen, met behulp van Mosaic brengen ze u in het hart van uw doelgroep. De response rates van deze campagnes zijn aanzienlijk hoger dan in andere branches.

seniorcall

Seniorcall verzorgt betaalbare telemarketing-campagnes, voor het genereren van meer omzet uit niet-bestellers, vrienden en donateurs. Door hun unieke no-more-cure-no-more pay formule houdt u de kosten in de hand en haalt u waardevolle inzichten op bij uw trouwste bezoekers.

mailmaps

Voor direct e-mailing aan cultureel geïnteresseerde Nederlanders is Mailmaps de aangewezen partner, met wie u landelijk maar ook in uw regio contact kunt leggen met nieuw publiek. Een slimme manier om met potentieel publiek in contact te komen lees hier de casus.

cendris

Cendris levert actuele en complete consumentenadressen, zodat u zeker weet dat uw propositie bij de goede persoon aankomt, ook voor direct mailing op de zakelijke markt. Deze investering betaalt zich terug in extra omzet en grotere klanttevredenheid.