Onze opdrachtgevers (kopie)

De afgelopen jaren werkten we voor talloze musea, schouwburgen, theaters, bibliotheken, festivals, toneel- en dansgezelschappen, symfonieorkesten, gemeenten en brancheorganisaties. Door pilot projecten (voor musea, bibliotheken, schouwburgen, festivals en kunsteducatieve instellingen) te organiseren, verwerven we voortdurend nieuwe inzichten die we graag delen met huidige en toekomstige opdrachtgevers.


Voor het IFFR hebben wij in september 2011 een uitgebreid onderzoek afgerond. Dit onderzoek betrof een segmentatie van de bezoekers van 2010 en 2011 en een data-analyse van het volledige kassasysteem. Lees de casus voor meer informatie over deze data-analyse.

Voor de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal (samen Stadspodia Leiden) hebben wij in februari 2012 een uitgebreid onderzoek afgerond. Dit betrof onder andere een kwalitatief onderzoek onder de huidige bezoekers van de Schouwburg en de Stadsgehoorzaal. Lees deze casus voor meer informatie over het kwalitatieve deel van dit onderzoek.

muziek centrum